Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد- رئیس کل بیمه مرکزی گفت: سامانه باربری کالاهای وارداتی و صادراتی در حال تنظیم است و قبل از پایان سال آماده می‌شود و با این کار دیگر اصلا کالاهای قاچاق بیمه نمی‌شود و بنابراین به صورت خود به خود امکان ورود و صدور کالای قاچاق وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد، غلامرضا سلیمانی امروز در دهمین نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: بیمه به عنوان یکی از ارکان نهاد مالی بانک و بورس می‌تواند اثر مثبتی در فضای کسب و کار کشور داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیمه یعنی مدیریت ریسک و ریسک در همه فضای کسب و کار وجود دارد، افزود: به همین دلیل اگر خوب مدیریت ریسک را انجام دهیم به معنای آن است که کار بیمه گری را انجام داده‌ایم به همین دلیل مصوبه‌ای برای تشکیل مرکز ملی ریسک داشته‌ایم که هیات موسس آن آماده شده که کار خوبی برای کشور خواهد بود ضمن اینکه این مرکز کاملا خصوصی است.

سلیمانی بیان داشت: از ۳۲ شرکت بیمه‌ای کشور فقط یک شرکت دولتی است و بقیه خصوصی است و بیمه در رابطه با خصوصی سازی کار مهمی انجام داده ضمن اینکه تعرفه‌ها را برداشته ایم.

وی اظهار داشت: بنابراین اظهار ساختار و برداشتن تعرفه‌ها به نوعی به خصوصی سازی صنعت بیمه کمک می‌کند.

سلیمانی اظهار داشت: یکی از بزرگترین ویژگی بیمه جمع آوری پول های خرد مردم است که از این پول های خرد می‌توانند کارهای بزرگی در بخش های سرمایه‌گذاری انجام دهند و سرمایه گذاری ما در بازار سهام است.

رئیس بیمه مرکزی گفت: ما در ایران حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان پول مردم را از طریق بیمه شدگان جمع کرده‌ایم ولی در ازای آن حدود ۵۰۰ میلیارد دلار تعهد داریم و این یک مقدار غیر طبیعی است زیرا یک نسبت باید بین حق بیمه دریافتی و تعهد باید وجود داشته باشد.

وی اظهار داشت: بعد از خروج ترامپ از برجام شرکت های بیمه‌ای خارجی با ما قراردادهای خود را لغو کردند و ما مجبور شدیم همه این تعهدات را قبول کنیم.

وی با اشاره به تعبیه صندوق بیمه خسارت حوادث طبیعی بیان داشت: این موضوع را مجلس تصویب کرده است.

سلیمانی اظهار داشت: حدود ۳۵ نوع محصول بیمه ای در کشور وجود دارد که معمولا مردم بیمه شخص ثالث و درمانی را بیشتر می‌شناسند بلکه مردم باید به بیمه‌های مختلف در بخش صنعت و بازرگانی باید آشنا شوند.

وی با بیان اینکه ما با گمرک در بخش بیمه‌ای سامانه باربری را آماده کرده‌ایم گفت: همچنین سامانه باربری کالاهای وارداتی و صادراتی در حال تنظیم است و قبل از پایان سال آماده می‌شود و با این کار دیگر اصلا کالاهای قاچاق بیمه نمی‌شود و بنابراین به صورت خود به خود امکان ورود و صدور کالای قاچاق وجود ندارد.

سلیمانی بیان داشت: الان ما در بخش بیمه‌ای موسسات تضمینی درست کرده‌ایم که ضمانت‌نامه‌ای بیمه‌ای بر این اساس کارکرد ضمانت نامه بانکی را دارد.

به گزارش فارس، وی با اشاره به بیمه زندگی گفت: در کشورهای پیشرفته ۶۰ درصد پرتفوی شرکت های بیمه ای را تشکیل می‌دهد اما در ایران سهم آن ۱۴ درصد است. 

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۹۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به ابلاغ ضوابط اختصاصی طلا ذیل تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در تاریخ مرداد ماه ۱۴۰۱، اجرای این قانون به تعویق افتاده بود که با توجه به سال جهش تولید با مشارکت مردم، دولت اجرای این قانون را از ابتدای امسال برای تمامی صنف و صنعت طلا لازم الاجرا کرد.

در همین راستا بنا بر دستور معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ ضوابط اختصاصی گروه کالایی فلزات گران ‎ بها و سنگ‌های قیمتی موضوع تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از تاریخ، ۷ فروردین سال جاری در کشور الزامی شده است.

در این نامه خطاب به دبیران کمیسیون‌های برنامه‌ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سراسر کشور آمده است: وفق بند یک از مصوبات جلسه کارگروه پیشگیری و مبارزه با پولشویی و قاچاق فلزات گرانبها سنگ‌های قیمتی و ارز با عنایت به تبصره ۳ الحاقی به ماده ۵ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان مندرج در قانون تسهیل تکالیف مؤدیان جهت اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان» - که اشعار می‌دارد: «کلیه دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۵/۱۲/۱۴ و ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری و سازمان‌های وابسته به آنها که حسب مقررات قانونی متولی رصد و دریافت اطلاعات مربوط به جریان کالا و خدمات از مبادی تولید و واردات تا سطح خرده فروشی از طریق سامانه‌های دولتی از قبیل سامانه جامع تجارت ایران و سامانه ثبت الکترونیکی معاملات نفتی (ثامن) موضوع قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۱۳۹۲/۱۰/۰۳ با اصلاحات و الحاقات بعدی هستند، موظفند با رعایت الزامات صدور صورتحساب الکترونیکی موضوع این قانون اطلاعات مذکور را به ترتیبی که سازمان مقرر می‌کند به سامانه مودیان منتقل کنند. در این صورت مؤدیان تکلیفی در خصوص ثبت مجدد اطلاعات با صدور مجدد صورتحساب الکترونیکی معاملات مذکور ندارند» - و با توجه به اعلام نمایندگان وزارت صمت مبنی بر فراهم بودن امکان صدور فاکتور در سامانه جامع تجارت برای فعالان حوزه طلا و همچنین امکان ارسال آن به سامانه مؤدیان تحقق بند یک از مصوبات جلسه شورای امنیت کشور مقرر شد اجرای ضوابط اختصاصی گروه کالایی فلزات گران بها و گوهرسنگها از مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۷ به طور جدی در سراسر کشور پیگیری شود.

لذا مقتضی است پیگیری و نظارت بر حسن اجرای ضوابط اختصاصی گروه کالایی فوق‌الذکر با بهره‌مندی از ظرفیت ادارات کل سازمان‌ها و تشکلهای ذیربط استان در دستور کار کمیسیون و کارگروه مربوطه قرار گرفته و ضمن برنامه‌ریزی برای ارائه آموزش‌های لازم جهت برطرف نمودن نیازهای آموزشی احتمالی فعالان حوزه طلا گزارش نوبه‌ای از اقدامات و نتایج حاصله را به ستاد ارسال نمایند.

کد خبر 6088995

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد ریال کالای قاچاق در ایلام
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • دعوت از ۲۳ بازیکن به اردوی تیم والیبال زیر ۱۷ سال
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • اردوی آماده سازی تیم کشتی نونهالان استان در سرخس
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • کشف و ضبط ۸۴۰ بسته نیم کیلویی چای قاچاق
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • کشف محموله چای قاچاق در چهارمحال وبختیاری