Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: باید 30 درصد درآمد حاصل از خصوصی سازی به بخش تعاون اختصاص می یافت که از سال 1387 تاکنون 17 هزار و 200 میلیارد تومان می شود اما سهم پرداختی به بخش تعاون نزدیک به صفر بوده است.

محمدجعفر کبیری عصر سه شنبه در مراسم افتتاح 257 طرح تعاونی از طریق ویدئو کنفرانس که در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، افزود: مذاکرات فشرده ای با سازمان برنامه و بودجه کشور برای تخصص سهم تعاون از درآمدهای خصوصی سازی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: نباید قوانین کشور فقط در کتاب ها نوشته شود؛ بلکه به دنبال اجرای آن در میدان عمل هستیم.
به گفته وی، 2 مصوبه برای افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون به تصویب رسیده است.
کبیری درباره توزیع کالاهای اساسی از سوی تعاونی ها توضیح داد: تفاهم نامه ای بین اتاق تعاون، معاونت تعاون و شرکت بازرگانی دولتی منعقد شده است تا تعاونی ها در توزیع کالا مشارکت داشته باشند.

** لزوم ادغام 13 سامانه نظارتی بخش تعاون
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: افزایش شفافیت در بخش تعاون به افزایش اعتماد عمومی و مسئولان و جذب سرمایه های خرد در این بخش منجر می شود.
کبیری ادامه داد: 13 سامانه نظارتی در بخش تعاون وجود دارد که باید ادغام و به پنجره واحد تبدیل شود.
وی درباره سامانه نظارت جامع بر تعاونی ها توضیح داد: هدف این سامانه نظارت مستمر و هوشمند بر فعالیت مدیران و اعضای هیت مدیره تعاونی هاست و بستر سوء استفاده ها را کاهش داده و بهره وری تعاونی ها را ارتقا می بخشد.
معاون وزیر تعاون تصریح کرد: برای متعهد شدن تعاونی ها نسبت به استمرار در قرار دادن اطلاعات خود روی سامانه به قوانین جدید نیاز داریم.
به گزارش ایرنا، سامانه نظارت جامع بر تعاونی ها به نشانی nezarat.mcls.gov.ir در دسترس است.

اقتصام**9454*1961*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد خصوصي سازي وزارت تعاون سامانه جامع اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۵۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود

علی باقری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: در تقویم جمهوری اسلامی ایران، پنجم تا یازدهم اردیبهشت هر سال با عنوان "هفته کار و کارگر" نام‌گذاری شده است که در استان نیز با برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های مختلف، گرامی داشته می‌شود.

او شعار هفته کارگر امسال را «مشارکت کارگر، جهش تولید، ایران قوی» عنوان کرد و افزود: هشتگ هفته کار و کارگر در فضای مجازی «پای کار ایرانیم» انتخاب شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اعلام اینکه محور برنامه‌های هفته کار و کارگر، تکریم و پاسداشت مقام کارگر و ارج نهادن به زحمات و تلاش‌های این قشر بی ادعا، اما بسیار مهم و اثر گذار در جامعه است، گفت: به‌مناسبت هفته کار و گارگر بیش از ۳۰۰ برنامه در استان با همکاری تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و تعاونگران و بسیج کارگری برگزار می‌شود.

باقری افزود: غبارروبی و تجدید میثاق با آرمان‌های والای شهدا در سراسر استان، برگزاری سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان و تجلیل از بیش از ۲۰ کارگر نمونه، گروه کار نمونه، واحد نمونه، مسئول ایمنی نمونه، خانه بهداشت کارگری برتر، برگزاری مانور ایمنی در کارگاه‌های پرخطر در سراسر استان، دیدار با خانواده شهدای کارگری، برپایی میز خدمت کارگری در شهرک صنعتی مصطفی خمینی ساری، دیدار کارگران و نمایندگان جامعه کار و تولید استان با مسئولان ارشد استان و برگزاری یادواره شهدای کارگری استان در شهرستان سوادکوه از مهم‌ترین برنامه‌های هفته کار و کارگر در استان است.

او با اشاره به اینکه نیروی کار مهمترین سرمایه کشور است، گفت: مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرمخاطب‌ترین گروه هدف شعار امسال بنام جهش تولید با مشارکت مردم است و برای رفع مشکلات کارگری استان تلاش می‌کنیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران احیای تعاونی‌ها را به عنوان یکی از ارکان اصلی مشارکت مردم در اقتصاد اعلام کرد و افزود: در نامگذاری سال جاری، به مقوله «مشارکت مردم» در جهش تولید توجه شده است و تاکید بر این مهم، به منزله ایجاد فرصت برای رشد تعاونی‌ها است.

باقری گفت: برای تحقق شعار سال باید از توانمندی تک‌تک آحاد جامعه و به‌ویژه بخش تعاون، کار و رفاه اجتماعی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • واکنش عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: تورم ۱۲۶ درصد بالا رفت، حقوق ۱۱۹ درصد
  • ۵ نفر از کارگران نمونه البرز تجلیل شدند
  • معاون وزیر کار : دستمزد کارگران در کنار افزایش تورم تقریبا رشد کرده
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود